joi, 21 ianuarie 2021

Biblioteca vă ajută să vă programați pentru vaccinarea impotriva Covid-19

    


    Pe lângă serviciile de împrumut la domiciliu,  de asistență în găsirea informațiilor , servicii de multiplicare de documente și scanare, de acces la baze de date legislative, la sediul bibliotecii puteți să accesați și alte servicii disponibile.

    Dacă doriți  să utilizaţi platforma de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19, dar nu ştiţi cum, puteţi găsi tot suportul necesar la Biblioteca Comunală ”Augustin Cozmuța”, Cernești. 

   Bibliotecarul vă va ajuta să vă creaţi conturile necesare şi vă va oferi toate informațiile și îndrumările  pentru a accesa acest serviciu, în condiții de siguranță în conformitate cu situația actuală. 

 ROVACCINARE este  platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, unde, în această perioadă, se face înscrierea persoanelor din categoria de vârstă peste 65 de ani și a persoanelor cu boli cronice.

     Pentru a asigura condițiile de distanțare necesare, este indicat ca cei  care doresc să beneficieze de aceste servicii, să facă în prealabil o programare la numarul de telefon:     0764206306.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu