marți, 16 martie 2010

Iarna nu vrea sa ne paraseasca!

Daca nu avem iarna, atunci primavara nu va fi atat de placuta. Daca pe parcursul vietii nu dai de necaz, atunci prosperitatea nu va fi apreciata.

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru blog!
    Felicitari pentru activitatea desfasurata!
    La Cernesti avem una din cele mai BUNE bibliotecare din Romania. Cuvantul BUNE acopera calitati, precum: profesionalism si daruire, implicare maxima, farmec si carisma, putere de munca si daruire exemplare, excelenta colaborare cu autoritatile locale (N.B. Un Primar, la Cernesti, de nota 10+, d-l Garda), constiinciozitate, si multe altele!
    Ioan Neamtiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Neamtiu, va multumesc pentru aprecieri, cred ca si celelalte colege (si colegi )de la bibliotecile din Maramures au o activitate foarte frumoasa, fiecare se implica intr-un fel sau altul in viata comunitatii; ne bucuram cand ne intalnim si ne impartasim reciproc din experienta acumulata de-a lungul anilor in biblioteca.
    Intr-adevar, fara sprijinul autoritatilor locale , a conducerii Scolii Cernesti, dar si a Bibliotecii Judetene Petre Dulfu nu reuseam sa amenajam biblioteca intr-un spatiu placut, nu puteam participa la Programul Biblionet. Le multumesc tuturor celor ce ne-au ajutat!
    Bibliotecara

    RăspundețiȘtergere